دور زدن حالت روح در تلگرام

دور زدن حالت روح در تلگرام

با عرض سلام خدمت کاربران خوب سایت tarfand pc

چدیدا یه حالتی به نام روح تو برنامه هایی مثل موبوگرام وplus اضافه شده که با فعال شدن اون نمیشه فهمید که پست ما بازدید خورد یا نه حالا چند تا راه هست که میخوام بهتون بگم که حالت روح رو دور یزنید پس تا  آخر مطلب با ما همراه باشید 

روش اول: ارسال پیام صوتی

در تلگرام هنگامی که یک پیام صوتی برای فردی ارسال می‌کنید، تا زمانی که فرد پیام را مطالعه نکرده است، یک نقطه در کنار زمان‌شمار پیام قرار دارد. هنگامی که طرف مقابل این پیام صوتی را گوش می‌کند این نقطه از بین می‌رود. این نکته‌ای است که بسیاری از آن بی‌خبر هستند.

در نتیجه (ترفندستان) کافی است بعد از پیام متنی خود یک پیام صوتی با هر محتوایی (حتی یک ثانیه‌ای) برای دوست خود ارسال کنید. به محض این که او پیام صوتی را پخش کند، نقطه از بین می‌رود و متوجه می‌شوید که او آنلاین بوده و چت شما را باز کرده و پیام‌ها را هم خوانده است.

1

روش دوم: ایجاد کانال

راه دیگری که برای این کار وجود دارد ساخت یک کانال تلگرام و دعوت از دوست‌تان است. به طوری که تنها شما و دوست‌تان در کانال حضور داشته باشید. نام و محتوای کانال نیز می‌تواند به صورت دلخواه باشد. سپس کافی است یک پست داخل کانال ارسال کنید. در این صورت تعداد مشاهده‌ی پست عدد 1 خواهد بود (که مشاهده توسط خودتان است). اکنون اگر دوست‌تان هم از کانال بازدید کند تعداد مشاهده‌ی پست به 2 تغییر خواهد کرد. به این معنا که او آنلاین بوده است و از کانال و پست ارسالی شما دیدن کرده است.

2

روش سوم: چت محرمانه

چت محرمانه یا Secret Chat یکی از قابلیت‌های ویژه‌ی تلگرام محسوب می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید با طرف مقابل به صورت رمزنگاری‌شده، بدون ایجاد ردپا و با امکان حذف خودکار پیام‌ها چت کنید. با استفاده از این قابلیت می‌توان به آنلاین شدن شخص نیز پی برد.

بدین صورت که ابتدا در صفحه‌ی اطلاعات شخص در تلگرام بر روی Start Secret Chat کلیک کنید.

اکنون خواهید دید در صفحه‌ی چتی که باز می‌شود امکان چت با فرد مورد نظر نیست و پیام Waiting for X to get online درج شده است. بدین معنا که تنها هنگامی که فرد آنلاین شود امکان چت مهیا می‌‌گردد. اگر فرد در آن لحظه آنلاین باشد هم همان موقع می‌توان با او چت محرمانه کرد. در نتیجه بایستی تا زمانی که به جای این پیغام، محدوده‌ی تایپ پیام نمایان شود صبر نمایید. این موضوع به این معناست که شخص، آنلاین شده است. لازم به ذکر است هنگامی که یک چت محرمانه‌ی جدید ایجاد می‌کنید حتی اگر پیامی ارسال کنید، ایجاد یک چت محرمانه توسط شما به اطلاع فرد مورد نظر می‌رسد.

3

درباره نویسنده

ایمان پسندیده؛ موسس و مدیر ارشد اجرایی ترفند پی سی. علاقه‌مند به فناوری و ترفندهای فناوری!

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *